streda 16. decembra 2015

#RECEPT: domáce rafaelo

Ahojte!


Za 8 dní sú tu Vianoce a je načase začať piecť a preto som si pre vás dnes pripravila jeden veľmi chutný recept. Určite ste už skúšali rafaelo a ja vám dnes  prezradím ako si spraviť svoje rafaelo v pohodlí vlastnej kuchyne. Tak poďme nato.
 ČO BUDEME POTREBOVAŤ?
  1. kondenzované mlieko (salko)
  2. strúhaný kokos
  3. mandle
  4. piškóty



 POSTUP:
Do kondenzovaného mlieka nasypeme asi 3/4 kokosu a premiešame. Potom si rozmixujeme(rozdrvíme na malé kúsky) trocha piškót a pridáme do zmesy a znova premiešame. Zmes dáme zachladnúť do chladničky približne na 15-20 minút.
Po vybratí z chladničky si naberáme vhodné množstvo zo zmesy, do stredu vtlačíme mandľu a vyformujeme guličku, ktorú obalíme vo zbytku kokosu, ktorý nám ostal.

Áááá máme hotovo. Veľmi jednoduché však? A som si istá, že to zvládne každý.


Verím, že vám bude chutiť a ďakujem za všetky prečítania. Budem rada ak mi napíšete do komentáru či sa vám recept páčil ak ho budete skúšať. :)
Ahojte -B

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára