pondelok 6. júla 2015

#Turkey

Ahojte!!!


Po dlhšej dobe je tu ďalší príspevok a tento bude o našej dovolenke v Turecku.

Leteli sme lietadlom z Bratislavy do Antalye a odtiaľ sme išli autobusom do Alanye. Hneď po príchode sme si šli pozrieť pláž a určite sa je na čo pozerať. Pláž bola skutočne nádherná a na vrchole útesu sa týčil hrad, ktorý bol v noci celý vysvietený (myslím že to bolo potešením pre všetky oči).
Čo sa týka ľudí, toho som sa skutočne obávala ale ako sa ukázalo tak zbytočne. Ľudia boli veľmi priateľskí. A my ako správni turisti sme navštívili obchody, čo bolo skutočne vyčerpávajúce, lebo ak ste chceli kúpiť veci za prijateľnú sumu, tak ste vyjednávanie nemohli vynechať.



















Boli sme si odfotiť západ slnka, ktorý bol prekrásny a fotky nepotrebovali žiadne filtre. Taktiež vidieť po kope toľko zamilovaných párikov bolo tiež veľmi milé. Určite vám tu priložím ešte dáke fotky.
Keby som sa tam mohla vrátiť, tak určite neváham ani minútu. Návšteva Turecka bola úžasná a myslím, že to bol krásny začiatok leta.
Dúfam, že sa vám príspevok páčil a chcem sa vám ospravedlniť, že som tak dlho nič nenapísala. Na zajtra je pripravený už ďalší príspevok a budem sa snažiť pridávať pravidelne keďže sa nám už začali prázdniny. Aké plány máte na leto vy? Určite sa môžete o ne podeliť v komentári.
Určite sa pozrite aj na stránku shein.com  http://www.shein.com/Bottoms-c-1767.html?utm_source=fresshion.com&utm_medium=blogger&url_from=fresshion&utm_source=shareasale.com&utm_medium=affiliate&affiliateID=314743
 Ahojte!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára